HUIZEN COSTA DEL SOL

Nergens in Spanje worden zoveel nieuwbouw huizen gebouwd als aan de Costa del Sol. Als u zoekt naar een huis in zonnig Spanje aan het witte strand dan is de Costa del Sol een regio die u zeker moet ontdekken voor zover u de Costa del Sol niet kent. Zoekt u op Huizen te koop Costa del sol dan bent U op de juiste pagina terecht gekomen. U zult bij IMMO ABROAD meer dan 30.000 huizen te koop vinden en meer dan 3o0 nieuwbouwprojecten te koop in Spanje waarvan een groot deel aan de Costa del Sol in de provincie Malaga.

Appartement, Villa of Penthouse

Van vrijstaande villa met eventueel privé zwembad of een ruim appartement met terras en zeezicht of dichtbij zee van 1 tot meerdere slaapkamers. Aan de Costa del Sol zult een een groot aanbod ontdekken van prachtige spectaculaire woningen. een zeer populair gebied en er zijn dan ook duizend developers en bouwers alsmede makelaars actief aan de Costa del Sol. IMMO ABROAD met meer dan 30 jaar ervaring kent de hele regio als geen ander. Appartementen zijn vaak voorzien van een gemeenschappelijk zwembad, iets wat veel voordeel heeft voor de vakantieganger die niet het hele jaar door gebruik maak van zijn woning, immers bij een gemeenschappelijk zwembad is het onderhoud altijd centraal geregeld en heeft u er weinig omkijken naar. Als u de luxe heeft en het budget voor een privé zwembad dan zult u zeker rekening moeten houden met het doorlopende onderhoud, indien het zwembad verwarmd is dan is een
rolluik om het af te sluiten erg handig.

Energy & Privacy

Nieuwe vrijstaande woningen zijn tegenwoordig veel beter geïsoleerd met zaken als dubbele beglazing, voorzien van centrale verwarming of luchtbehandeling. Voor vrijstaande woningen speelt de isolatie zeker een grote rol. Bij woningen op de begane grond is ook zaak goed rekening te houden met de beveiliging, vooral als u langer weg bent. een vrijstaande villa met prachtig zeezicht is uiteraard zeer populair. Als u opzoek bent naar een vrijstaande villa dan zijn deze vaak prachtig gelegen in de heuvels aan de kust en bieden die een mooi zicht op zee met veel privacy.

Gratis stockfoto met blauwe lucht, blikveld, chique

Appartement of Vrijstaand

Vrijstaande villas hebben het voordeel dat u er vaak een mooie riante tuin bij hebt waar u heerlijk kunt genieten en vaak heeft deze tuin dan een zwembad. Een vrijstaande spectaculaire villa moet wel zo gelegen zijn dat u op eigen terrein kunt parkeren of een garage heeft, veel gebieden kunnen in de winter rustig overkomen maar in de zomer zeer druk zijn vooral als u dicht bij strand zit. Een parkeerplaats is dus wel belangrijk zeker als u een auto bezit of bij de deur wilt hebben, De nieuwbouw projecten worden bijna allemaal verkocht met parkeerplaats en sommige zelfs 2 parkeerplaatsen. Een vrijstaande woning heeft voor veel mensen de voorkeur, echter heeft het bij vakantiewoningen ook veel onderhoud en vaak zijn ze niet dicht bij strand of het centrum of faciliteiten gelegen. Onderhoud is zeker bij appartementen en penthouses minder het geval denk alleen al aan het gemeenschappelijke zwembad, maar ook aan de vaak centraal
onderhouden tuin en schoonmaak van het gebouw en de lift of gemeenschappelijk terras. Meestal is het gemeenschappelijk zwembaden niet verwarmd omdat het zwembad vaak alleen in de
zomerperiode gebruikt worden. De bovenste verdieping is vaak een penthouse gevestigd met in veel gevallen adembenemend uitzicht over de middellandse zee soms direct uit het zwembad en sommige gebouwen bieden een schitterend solarium op dak met vaak een directe lift. Nieuwbouw is vaak voorzien van centrale airconditioning, of voorbereiding voor airconditioning, vergeet u bij een beslissing mocht u kiezen voor airconditioning te controleren of er voorbereiding aanwezig is mocht het niet al airconditioning aanwezig zijn. Vrijstaande villa hoger in de bergen hebben ook vaak dit prachtige uitzicht op zee. Let u er altijd op wat de bestemmingsplannen zijn als er grond voor u nog niet gebouwd is. U zult al snel zien dat er veel appartementen
gebouwd worden met een groot terras welke zeer populair zijn en in mindere maten de vrijstaande villa in deze regio, sommige gebouwen hebben zelfs een zwembad op dak met lift verbinding. Een Appartement staat vaak op of bij de eerste lijn strand met terras aan zee of met het strand op loopafstand. Dit is vaak een groot voordeel van een appartement ten opzichte van de luxe villa’s en alle appartementen hebben tegenwoordig een lift. Wanneer er spraken is van en gemeenschappelijk zwembad is bij woningen op de begane grond wel zaak even de overlast goed te bekijken, vooral in de zomer met veel drukte kan een gemeenschappelijk zwembad met spelende kinderen nog wel eens voor behoorlijk geluid overlast zorgen terwijl als u er bent in de winter of buiten het hoogseizoen u zich dit niet realiseert. Zodra u wat hoger zit is het geluidoverlast van een gemeenschappelijk zwembad al snel minder tot nihil bij penthouses is dit probleem al helemaal niet aan de orde als u op terras zit en bij een villa kan hooguit een dichtbij gelegen weg overlast veroorzaken vanuit het terras. In de zomer verhuren veel eigenaren hun huis als
vakantiehuis accommodatie om er buiten het hoogseizoen zelf van te genieten dan is de locatie dicht bij het strand of eerste lijn of een groot terras erg bepalend. Deze relatief korte verhuurperiode betaald dan voor alle kosten voor het hele jaar en zo heeft u naar een aantal jaren gratis vastgoed. Let u er op bij het kopen met idee te verhuren dat u of eerste lijn zit of het appartement veel faciliteiten biedt en liefst voor verhuur zeezicht. Verwarmd zwembad kan alleen van belang zijn als u inde winter wilt verhuren. Villa of appartement dicht bij strand, zee of
eerste lijn met veel faciliteiten verhuren altijd goed en uiteraard is ook handig als minder valide mensen gebruik kunnen maken van de woning en er een lift aanwezig is mocht u verhuur plannen hebben. Spreekt voor zich dat het aantal slaapkamers bepalend is, vakantiehuizen met ruimte slaapkamers voorzien van airconditioning worden vaak goed verhuurd.

INFORMATIE OVER DE COSTA DEL SOL

Bekende badplaatsen aan de Costa del Sol zijn er teveel om op te noemen, maar de meeste bekende populaire zoekopdrachten voor plaatsen met veel interesse zijn; Marbella, Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos, Malaga, Estepona, Benahavis, Mijas, San Pedro de Alcántara. Vele kunnen de regio een bevoorrechte locatie noemen met alles aanwezig om het leven aangenaam te maken met uiteraard niet te vergeten de 325 dagen per jaar zon en een gemiddelde temperatuur van 21 graden.

Golfbanen

De Costa del Sol zeker rond Marbella is zeer bekend om zijn prachtige golfbanen, veel mensen die er wonen spelen of golf en veel bezitten ook een appartement op een golfbaan en genieten er van te kijken als andere golf spelen. De regio wordt dan ook wel de Costa del Golf genoemd. Golf spelen is bijzonder populair in Zuid Spanje en het aantal golfbanen is teveel om op te noemen. erg bekend en prachtig is de regio Benahavis om golf te spelen, Via de bekende directories kunt u vaak de mooiste golfbaan die u wenst golf te spelen vinden. De regio
kent 70 banen om golf te spelen.

De Luchthaven

De luchthaven is gelegen bij de grote stad Malaga maar gezien de goede verbindingen is vanuit de hele regio het vliegveld snel en makkelijk bereikbaar. De stad Malaga heeft ook de grootste haven waar veel cruiseschepen normaal aanmeren. Zoekt u een woning in de stad dan is Malaga als u van steden houdt en met zijn bijzondere centrum ook zeker aan te raden om eens te bekijken en is een moderne stad maar met veel character. Als we het over luxe hebben dan spreken we al snel over Marbella of Puerto Banus met zijn luxe haven en jachten waar u alle voorzieningen en restaurants vind voor een luxe lifestyle. Uiteraard is de hele kust bekend door het prachtige strand, Zeezicht of schitterend uitzicht wat u bijna overal in de regio wel
zult vinden.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Als bekende vastgoed bemiddelaar met 30 jaar ervaring in de regio geven wij graag advies, immers onze beste reclame is tevreden klanten. Of het nu gaat om de eigendomsakte de aanbetaling of overdracht, nieuwbouw op oplevering en aanbetaling. Onze organisatie kent iedere urbanisatie en onze makelaars adviseren u met veel plezier en geheel vrijblijvend. Een makelaar die niet alleen uw taal spreekt maar zowel het land kent van onze klanten als in de regio meer dan 30 jaar ervaring kan delen is uw voordeel. Kiest u voor welke makelaars u
uiteindelijk kiest altijd een makelaar met veel referenties, IMMO ABROAD heeft momenteel 8 kantoren in diverse regio’s, allen met het doel voor onze opdrachtgevers het droomhuis zorgeloos te vinden. De investering in een tweede huis vaak een vakantiehuis moet een plezierige en zorgeloze ervaring zijn immers vastgoed is vaak een grote investering en een beslissing die u voor vele jaren zult nemen. Nieuwbouw of een gebruikte woning wij luisteren naar uw wensen en geven u een eerlijke oprechte mening met goed advies. Tevens zullen wij u altijd adviseren extern dit advies te controleren zeker als u tot aankoop overgaat de overdracht in handen te geven van een advocaat. Let u er vooral op dat dit ook een echte advocaat is met ervaring en referenties, er zijn helaas veel mensen die de term jurist gebruiken maar u wettelijk nauwelijks beschermen of u soms zelfs onjuist adviseren. Voor een huis kopen in Spanje komt best veel kijken,
de vastgoedmarkt is ongekend, maar als u dit traject met de juiste mensen aanpakt is het absoluut zorgeloos. Wij luisteren graag en assisteren graag met een zoekopdracht; als uw budget, wensen, ligging, type woning, aantal slaapkamers en badkamers bekend is en de gewenste regio dan zoeken wij ook graag voor u mee. Wellicht ook verstandig dan even uw e mail adres in te schrijven zodat u de laatste nieuwe woningen ontvangt. een zoekopdracht is kosteloos en zonder verplichting.

OVERIGE INFORMATIE

Spanje kent veel provincies, maar weinig provincies bieden zoveel mogelijkheden als de Costa del Sol gelegen in het zuiden van Spanje. Ons bedrijf heeft naast makelaardij ook de mogelijkheid u te ondersteunen met inrichting en verbouw. Wilt u de keuken verbouwen, liever een open keuken, of bijkeuken plaatsen of een nieuw zwembad, Airconditioning aanleggen, De parkeerplaats of de garage aanpassen, iets gelijkvloers maken, meer of minder slaapkamers realiseren binnen een bestaande woning? bespreek het met ons team en wij bekijken het
graag voor u met onze technische mensen. De aanvraag voor verbouwing of bouw van een zwembad loopt altijd via een lokale architect. Een ouder gebouw zonder lift is vaak later ook zeer moeilijk te verkopen, nieuwbouw heeft in geval van meerdere verdiepingen altijd een lift. Veel huizen zijn al ingericht met stenen vloeren maar sommige klanten willen juist een houten vloeren. Let u ook op de prijs in combinatie met de huidige staat, als u toch plannen heeft voor een verbouwing dan is het soms handig een huis te kopen waar al wat aan gebeuren moet. Een appartement is vaak voorzien van een terras en centrale airconditioning, veel met uitzicht en het verbaast u niet dat juist dit uitzicht prijs bepalend is, let u er dus vooral bij nieuwbouw op
dat er niet opeens een gebouw voor u gebouwd wordt of mag worden wat uw uitzicht volledig veranderd en dus uw prijs van de woning ook. Bij iedere urbanisatie is dit duidelijk, vaak heeft een penthouse een groot terras en door de hoogte vaak minder last van bouw voor de woning, maar bij een lager appartement met terras kan dit heel anders zijn. Kiest u voor het binnenland, Wat in Spanje Campo wordt genoemd, dan heeft u vaak met andere bouwnormen en wetten te maken. Let u er dan vooral op dat alle papieren van de bouw en grond kloppen, uiteraard als u met IMMO ABROAD koopt zullen wij deze controle uitvoeren en dit nogmaals u adviseren te laten doen door een lokaal goed bekend staande advocaat. U kunt altijd registeren voor
nieuwbouw kunt u dan direct brochures downloaden en prijzen downloaden, bent u het wachtwoord vergeten dan kunt u even een reset aanvragen

Geplaatst in: immo